Arkitekt Hillerød

Kunne du tænke dig mere plads? Trænger huset til bedre lysindfald? Er der behov for en tilbygning, der kan give en bedre udsigt? Der kan være mange grunde til, at du søger en arkitekt i Hillerød. Som arkitekt i Hillerød tilbyder Byens Arkitekter pakkeløsninger, der adresserer både dine ønsker og behov. Vi yder arkitekthjælp ikke alene i Hillerød, men også i Køge, Frederiksberg, Østerbro, Lyngby, Hellerup, Gentofte, Store København og resten af Nordsjælland.

Byens Arkitekter er et arkitektfirma med mange års erfaring med etablering af førstesal, tilbygning og nybyggeri. I første omgang opfordrer vi vores potentielle kunder som dig til at booke et gratis og uforpligtende idémøde, hvor vi lytter til dine boligdrømme og dine ønsker vedrørende et eventuelt byggeprojekt. Som en erfaren arkitekt i Hillerød er vi altid lydhøre over for dine behov og idéer. Vi har nemlig fuld forståelse for, at dit projekt har stor betydning for dig. Vi prioriterer dine ønsker højt og giver dig brugbart feedback på, om dine drømme og behov kan forenes. Vi gør os selvfølgelig umage for at indfri dine ønsker, så du opnår den drømmebolig, du glæder dig til.

Arkitekt i Hillerød med den helt rigtig pakkeløsning

En af vores pakkeløsninger, som kunne have din interesse, hedder rådgivningspakke. Hovedformålet er at sikre en fejlfri byggeproces fra tilbud til færdigmelding. Der er tale om arkitekthjælp, der består i, at du får tilknyttet en bygherrerådgiver. På den måde sørger vi for, at dine interesser bliver varetaget. Det resulterer i en gennemsigtig byggeproces, som overholder tidsplanen og den økonomiske ramme.

Derudover får du en professionel kvalitetssikring, der giver dig tryghed. Det er det, vi mener du har krav på, når du benytter dig af en arkitekt i Hillerød. Det er noget, vi er stolte over at kunne levere hver gang. Rådgivningspakken omfatter blandt andet indhentning af tilbud på byggesagen, gennemlæsning af tilbud, hjælp til udspecificering, udfyldelse af entreprisekontrakt, løbende byggetilsyn inkl. kørsel samt afleveringsforretning med kritisk gennemgang.

Kontakt venligst Byens Arkitekter i dag på tlf.: 9156 7780 og book et gratis idémøde. Du må også gerne skrive til os på mail: [email protected]