Arkitekt København

Du søger en arkitekt i København. Har du brug for et idémøde, hvor du sætter ord på dine ønsker og behov med hensyn til dine byggeplaner? Kunne du tænke dig at visualisere det, du har i tanke? Hos Byens Arkitekter kan du bestille et gratis og uforpligtende idémøde, hvor vi drøfter dine tanker omkring det projekt, du ønsker at gennemføre. Som arkitekt i København har vi mange års erfaring med at etablere førstesal, tilbygning og nybyggeri.

En arkitekt i København skal kunne tilbyde dig løsninger, som er tilpasset dine omstændigheder. Som arkitekt i København tilbyder vi en idépakke, som er gratis og uforpligtende. Der er tale om et introduktionsmøde, hvor du får professionel sparring omkring idéer, muligheder og økonomi. Under mødet laver vi en konkretisering af dine byggeplaner. Vi skitserer vores løsningsforslag og hjælper dig til at læse og forstå lokalplanen. Derudover giver vi dig et groft økonomisk skøn, som danner et godt grundlag for at tage de nødvendige beslutninger.

Arkitekt i København med mange pakkeløsninger

Men det kan godt være, at du befinder dig i en anden fase. I så fald er det nok skitsepakken, der er mere hensigtsmæssig for dig. Denne pakke hjælper dig til faktisk at se dine idéer og drømme gennem 3D-visualiseringer. Det kan være en stor hjælp, fordi det giver dig en realistisk og fyldestgørende forståelse af dit projekt. Hvis du vil videre med projektet, så er det myndighedspakken, du kan vælge. Som en del af pakken udarbejder vi de nødvendige tegninger og dokumenter, som myndighederne kræver.

En pakkeløsning, der omfatter de to ovennævnte pakker, er byggemanualpakken. Denne pakke er en totalløsning, der spænder fra idéfasen til det første klargjort projektmateriale. På den måde får du styr på dine idéer, de nødvendige godkendelser og indhentning af tilbud hos tre professionelle entreprenører. Formålet med byggemanualpakken er at sikre din tryghed og et glat byggeforløb. Hvis du vil overlade hele processen i vores hænder, så kan du benytte dig af vores totalrådgivningspakke, som er din garanti for en byggeproces uden løse ender.

Kontakt venligst Byens Arkitekter i dag på tlf.: 9156 7780 og book et gratis idémøde. Du må også gerne skrive til os på mail: [email protected]