Arkitekttegning

Du har gået og tænkt på et byggeprojekt, der kræver en arkitekttegning. Hos Byens Arkitekter kan du selvfølgelig bestille en arkitekttegning, men vi går altid den ekstra mil for vores kunders skyld. Det betyder, at inden du får den arkitekttegning, du efterspørger, tilbyder vi dig et gratis og uforpligtende idémøde. Under mødet drøfter vi alle de tanker og idéer du har til det kommende byggeprojekt. Det handler om et uformelt, men grundigt møde, hvor vi udveksler forslag til, hvordan projektet skal se ud. På den måde kan vi sammen få lavet en forventningsafstemning, hvor vi kigger på dine drømme, muligheder og dit budget.

Under mødet får du lov til at drømme videre, men du får også en realistisk vurdering af, hvordan man bedst udnytter de muligheder, dit hus eller din grund byder på. Vi yder arkitekthjælp til vores kunder i Frederiksberg, København, Helsingør, Roskilde og resten af Nordsjælland. Hos Byens Arkitekter har vi mange års erfaring med byggeprojekter i alle afskygninger. Vi ved, hvad der trender, men vi ved også, hvad der fungerer. Så når du inviterer os med på dit byggeprojekt, får du et arkitektfirma med i ryggen, som søger for den kvalitetssikring, du og dit projekt har krav på.

Bestil en arkitekttegning hos Byens Arkitekter

Når du nu har brug for en arkitekttegning, er det måske fordi du gerne vil indhente de nødvendige byggetilladelser hos kommunen. Det er også en forudsætning for at lave en kontrakt med den entreprenør, du har valgt. For os hos Byens Arkitekter er det afgørende, at du får al den arkitekthjælp, du har brug for. Derfor tilbyder vi dig en pakkeløsning, vi har kaldt myndighedspakken. Denne pakke indebærer udarbejdelsen af alle de nødvendige dokumenter, så dit byggeprojekt bliver godkendt.

Det der ligger bag denne pakke er et meget grundigt dokumentationsarbejde, der omfatter tegninger og dokumenter, man bruger til at søge om byggetilladelse. Det er et meget vigtigt led i dit byggeprojekt, som man ikke kan komme uden om. For dig som privat bygherre kan det være en uoverskuelig opgave at holde styr på den jungle af regler og paragraffer, der findes på området. Derfor kan du trygt overdrage det besværlige papirarbejde til os. Det skal vi nok tage os af.

Kontakt venligst Byens Arkitekter i dag på tlf.: 9156 7780 og book et gratis idémøde. Du må også gerne skrive til os på mail: [email protected]