Bygherrerådgiver København

Er du husejer? Er du privat bygherre? Mangler du en bygherrerådgiver i København? Vi er glade for, at du besøger vores hjemmeside. Byens Arkitekter yder arkitekthjælp til vores kunder ikke kun i København, men også i Frederiksberg, Helsingør, Roskilde og resten af Nordsjælland. Hos os kan du finde den bygherrerådgiver i København, som du efterspørger.

Opgaven med at skaffe sig en bygherrerådgiver i København kan være nem nok. Men desværre er det ikke altid, at man får den personlige rådgivning, man forventer og har krav på. Derfor giver det god mening, at du kigger nærmere på vores pakkeløsninger, som blandet andet henvender sig til kunder som dig, der efterlyser en bygherrerådgiver i København. En af vores mange pakkeløsninger hedder nemlig rådgivningspakke.

Bygherrerådgiver i København? – Byens Arkitekter er svaret

Vores rådgivningspakke består af et sæt løsninger, som bygger på vores mange års erfaring med rådgivning og arkitekthjælp. Pakken inkluderer blandt andet indhentning af tilbud på byggesagen. Vi har et dybdegående kendskab til byggebranchen og kan trække på et stort netværk af entreprenører. Det kommer dig til gode, fordi du får fremragende kvalitet til en konkurrencedygtig pris. Din personlige bygherrerådgiver står for gennemlæsningen af tilbud og yder hjælp til udspecificering, hvis der er nogle detaljer, som ikke er angivet i tilbuddet.

Din rådgiver håndterer også udfyldelsen af entreprisekontrakt mellem dig og entreprenøren. Det har stor betydning for projektet, fordi du kan få med i kontrakten alle de ting og forhold, som kan påvirke projektets udførelse. Rådgiveren fører også løbende tilsyn med byggeriet. Han/hun kører gerne ud og inspicerer tingene ud fra en bred byggeteknisk og lovgivningsmæssig viden. Eftersom rådgiveren er uvildig, så får du en brugbar rådgivning, fordi han varetager dine interesser. Det gælder også for byggemøder, korrespondance og den afleveringsforretning, der finder sted, inden du godkender byggeriet. Alt dette skaber gennemsigtighed og sørger for, at tidsplanen og den økonomiske ramme overholdes.

Kontakt venligst Byens Arkitekter i dag på tlf.: 9156 7780 og book et gratis idémøde. Du må også gerne skrive til os på mail: [email protected]