Tegnestue Hillerød

Byens Arkitekter er blandet meget andet en tegnestue i Hillerød, hvor du får arkitekthjælp til etablering af førstesal, tilbygning og nybyggeri. Ganske vist er vi en tegnestue i Hillerød. Dog servicerer vi vores kunder i Køge, Frederiksberg, Østerbro, Lyngby, Hellerup, Gentofte, Store København og resten af Nordsjælland. Vores tegnestue i Hillerød tilbyder en række pakkeløsninger. Som har til formål at række en hjælpende hånd til private bygherrer inden for boligarkitektur og rådgivning.

Som tegnestue i Hillerød har vi hos Byens Arkitekter udviklet en meget enkel tilgang til vores arkitekthjælp. Til at begynde med opfordrer vi dig til at henvende dig til os, så vi kan aftale et idémøde. Hvor vi kan drøfte de tanker, du har gjort dig angående dit kommende byggeprojekt. Der er tale om et gratis og uforpligtende møde, hvor vi giver din fantasi frit løb. Samtidig vurderer vi, om der er nogle konkrete idéer, som man skal tage op til revision. Det betyder altså, at vi finder ud af de arkitektoniske muligheder, du har til rådighed. Men vi giver dig også en realistisk vurdering af, hvad der i praksis kan lade sig gøre inden for de givne rammer.

En tegnestue i Hillerød, hvor du kan visualisere dine muligheder

Vi tror sikkert, at du vil være interesseret i vores skitsepakke, som er det naturlige næste skridt efter at have holdt et idémøde hos os. Det drejer sig om et introduktionsmøde med en byggerådgiver, hvor dine idéer udvikles og defineres. Under mødet får du mulighed for at se dine idéer og drømme ved hjælp af 3D-visualiseringer. Det er noget, der i den grad giver dig en realistisk og fyldestgørende forståelse af dit projekt. Som du kan høre, er det et meget vigtigt led i dit byggeprojekt. Fordi det kan have stor indflydelse på, de beslutninger, du skal tage med hensyn til, hvordan dit projekt skal se ud.

Hvis du også har brug for arkitekthjælp vedrørende byggetilladelser og kontraktmæssige forhold, så er byggemanualpakken den helt rigtige løsning for dig. Denne pakke omfatter det grundige dokumentationsarbejde, der går forud for ethvert byggeprojekt. Fordi det adresserer alle de udfordringer, der kunne opstå mellem kommunen, entreprenøren og dig som privat bygherre.

Kontakt venligst Byens Arkitekter i dag på tlf.: 9156 7780 og book et gratis idémøde. Du må også gerne skrive til os på mail: [email protected]