Tegnestue København

Nu efterlyser du en tegnestue i København. Hos Byens Arkitekter er vi en tegnestue i København, som tilbyder arkitekthjælp til etablering af tilbygning, førstesal og nybyggeri. Vores kundekreds omfatter ikke alene København, men også Frederiksberg, Helsingør, Roskilde og resten af Nordsjælland. Vi har udviklet en række pakkeløsninger, som imødekommer både dine ønsker og behov. Vi tager altid afsæt i dit budget og foreslår realistiske design, der overgår dine forventninger.

Som tegnestue i København tilbyder vi som udgangspunkt, at du bestiller et gratis og uforpligtende idémøde, hvor vi i fællesskab drøfter dine tanker omkring det projekt, du gerne vil kaste dig ud i. Det er et uformelt, men grundigt møde, hvor vi lytter til dine krav til projektet og de behov, du gerne vil have dækket. Du får også sparring omkring idéer, muligheder og økonomi. Det er selvfølgelig væsentligt, at vi tager en sådan holistisk tilgang, så vi ikke overser vigtige forhold, der har betydning for gennemførelsen af dit projekt. Det er det, vi som tegnestue i København gerne vil tilbyde dig.

En tegnestue i København, hvor dine drømme får vinger

Vores idépakke, som er gratis, giver os mulighed for at skitsere nogle konkrete løsningsforslag. Derudover får du hjælp til at læse og forstå den lokalplan, der gør sig gældende dér, hvor du bor. En vigtig del af idémødet er det økonomiske skøn, vi beregner for dig. Det er ganske vist et groft skøn, men det kan give dig indblik i projektets eventuelle omkostninger. Man må sige, at det er et godt pejlemærke, som du tager med i dine overvejelser, så du har et solidt grundlag for at træffe de nødvendige beslutninger.

Næste skridt er, at du benytter dig af vores skitsepakke, hvor vi præsenterer dig for 3D visualiseringer og et grundigere økonomisk skøn, som bygger på mere konkrete beregninger. Du kan også vælge vores byggemanuelpakke, som i virkeligheden er en totalløsning fra idéfasen til første klargjort projektmateriale. Det er en pakkeløsning, der omfatter vores skitse-, myndigheds-, og udbudsmateriale. Det er et redskab, der klæder dig godt på og adresserer al den dokumentation, der hører med til projektet.

Kontakt venligst Byens Arkitekter i dag på tlf.: 9156 7780 og book et gratis idémøde. Du må også gerne skrive til os på mail: [email protected]