Vi tager ansvaret på vores skuldre.
- Fra første streg til sidste skrue.

Din tilknyttede byggerådgiver fra Byens Arkitekter guider dig fra idé, skitser og myndighedsgodkendelse til færdigt udbudsmateriale, som er klar til at udsende til 3 entreprenører, efter dit valg.

Byggemanualpakkens formål er at klargøre byggesagen til udbud og sikre entreprenørens forståelse af projektet, så du er sikker på at hele opgaven er belyst.

Hvad koster byggemanualpakken?

Byggemanualpakken koster mellem 42.000 og 118.000 kr. inkl. moms.

Din tryghed
gennem projekteringen

Når du skal bygge, er det vigtigt at have projektgrundlaget på plads. Vi søger for de nødvendige tegninger, tilladelser og beskrivelser, så du kan udbyde projektet til 3 entreprenører.

Byggemanualpakken indeholder bl.a.:

  • Sparring og idéudvikling med en af vores byggerådgivere.
  • 3D-skitser som visualiserer idéerne og boligkravene.
  • Myndighedsgodkendelse. Digitale A3-tegninger og beskrivelser der efterlever netop din kommunes krav.
  • En udspecificeret byggemanual, der tager hensyn til kontraktmæssige forhold samt dine materiale- og funktionalitetskrav.
  • Et økonomisk skøn af tilbudsprisen på byggeprojektet.
Book gratis intromøde

Et lille udsnit af vores mange projekter

Vi tager ansvaret på vores skuldre.
– Fra første streg til sidste skrue.

For os er hvert projekt særligt, vi hjælper med både mindre tilbygninger, og renoveringer, til store byggesager, både boligbyggeri og erhverv.
Vores målsætning er at alle bygherrer skal have omdannet deres idé til et bygbart projekt, så vi i fællesskab kan skabe den bedste og mest trygge byggeproces.
Om du skal renovere, bygge en tilbygning eller en førstesal, et nyt hus eller har et helt andet byggeprojekt, så er vi garanter for en strømlinet proces, med fokus på kvalitet og bygbarhed, og med både økonomi og tryghed i højsædet.

Når vi starter et nyt projekt, er fokus altid at få fundet den rigtige løsning ud fra dine idéer, vi forsøger at forvalte de ønsker og krav du har, på den bedste mulige måde.
Igennem hele processen fungerer vi som rådgivere, arkitekter og bygningskonstruktører, og vi har samlet en hel brigade af samarbejdspartnere indenfor alle grene af rådgivningsfaget, som vi kan inddrage, når der er behov for dette. Vi har samarbejder med både ingeniører, landinspektører og geoteknikere, så vi kan sikrer det bedste udgangspunkt for din byggesag, og vi følger den helt til dørs.

Fra idé til færdigt byggeri

Book et gratis inspirationsmøde,
og skab det hjem du drømmer om.

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

BOOK ET GRATIS INSPIRATIONSMØDE