Kategorier

Under kategorierne ovenfor kan du finde et udvalg af relevante projekter. Kategorierne er inddelt i punkter, så det er nemmere at finde netop de projekter som er relevante for dig at gennemgå. Vi rådgiver indenfor alle dele af byggeri for private. Det gælder både for private boligejere, ejendomme og private virksomheder, som skal bruge rådgivning i forbindelse med et byggeprojekt.

Når vi rådgiver indenfor byggeri af private boliger, er det primært indenfor byggeri og design af arkitekttegnede huse, tilbygninger og førstesalen, men vi rådgiver også tit i forbindelse med renovering og ombygning af huse, hvor der er brug for sparring om materialevalg, byggetekniske løsninger eller om indretning. Når vi rådgiver private virksomheder eller større ejendommen, kan det være indenfor alt mellem nybyggeri af et kontor domicil, renovering og ombygning af erhvervslokaler eller etablering af nye lejligheder, ved inddragelse af et loftrum, en ny tagterrasse eller altaner. Vores ekspertise kan også benyttes, hvis der skal bygges større boligområder, hvor der er tale om rækkehuse, kædehuse eller enfamilieshuse, hvor kvalitet skal gå hånd i hånd med pris.

Ræk gerne ud, hvis du har en specifik forespørgsel, vi kan bidrage med rådgivning og arkitektydelser indenfor alle dele af byggebranchen.

BOOK ET GRATIS INSPIRATIONSMØDE