Vi har gjort dit byggeforløb helt enkelt at forstå

For at sikre dig det mest enkle og bekymringsløse byggeforløb, har vi skabt en proces, der passer til det private byggeprojekt. Vi har lavet simple pakkeløsninger, som kan skræddersyes til dit specifikke projekt, og det projektforløb, som du drømmer om. Vi sammensætter den helt rigtige pakkeløsning til dig, du får en fast pris på dit rådgivningsforløb. Det betyder professionel sparring i højeste kvalitet igennem hele dit byggeforløb, til en skarp og konkurrencedygtig pris.

Idépakken Idépakken er det første skridt, hvis du har idéerne men ønsker professionel sparring og konkretisering af dine byggeplaner – helt gratis og uforpligtende.

Læs mere
Skitsepakken Med skitsepakken får du dine idéer og drømme udtrykt gennem 3D-visualiseringer, der giver dig en realistisk og fyldestgørende forståelse af dit projekt.

Priser fra 12.500

Læs mere
Myndighedspakken Myndighedspakken er til dig, der vil videre med byggeprojektet, og det næste skridt er en myndighedsgodkendelse. Den simple løsning er myndighedspakken, hvor vi udarbejder alle de nødvendige dokumenter.

Priser fra 18.500

Læs mere
Byggemanualen Din tilknyttede byggerådgiver fra Byens Arkitekter guider dig fra idé og myndighedsgodkendelse til indhentning af tilbud hos 3 professionelle entreprenører. Byggemanualpakkens formål er at sikre din tryghed i det foranliggende byggeforløb.

Priser fra 42.000

Læs mere
Huskøberpakken Huskøberpakken er Byens Arkitekters nye skud på “Pakke”-stammen. Mange oplever en usikkerhed, når de skal købe ny bolig, der er mange spørgsmål som skal besvares, og mange muligheder der skal drøftes, især hvis boligen skal ændres eller udvides, oplever du at have spørgsmål, så kontakt os i dag, så hjælper vi med at afdække mulighederne.

Priser fra 6.000

Læs mere
Totalrådgivning Pakken der samler alt fra idéudvikling til kritisk afleveringsforretning. Totalrådgivningspakken er din garanti for en byggeproces uden løse ender.

Priser fra 68.500

Læs mere

Vi tager ansvaret på vores skuldre.
– Fra første streg til sidste skrue.

For os er hvert projekt særligt, vi hjælper med både mindre tilbygninger, og renoveringer, til store byggesager, både boligbyggeri og erhverv.
Vores målsætning er at alle bygherrer skal have omdannet deres idé til et bygbart projekt, så vi i fællesskab kan skabe den bedste og mest trygge byggeproces.
Om du skal renovere, bygge en tilbygning eller en førstesal, et nyt hus eller har et helt andet byggeprojekt, så er vi garanter for en strømlinet proces, med fokus på kvalitet og bygbarhed, og med både økonomi og tryghed i højsædet.

Når vi starter et nyt projekt, er fokus altid at få fundet den rigtige løsning ud fra dine idéer, vi forsøger at forvalte de ønsker og krav du har, på den bedste mulige måde.
Igennem hele processen fungerer vi som rådgivere, arkitekter og bygningskonstruktører, og vi har samlet en hel brigade af samarbejdspartnere indenfor alle grene af rådgivningsfaget, som vi kan inddrage, når der er behov for dette. Vi har samarbejder med både ingeniører, landinspektører og geoteknikere, så vi kan sikrer det bedste udgangspunkt for din byggesag, og vi følger den helt til dørs.

Fra idé til færdigt byggeri

Book et gratis inspirationsmøde,
og skab det hjem du drømmer om.

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

BOOK ET GRATIS INSPIRATIONSMØDE