Fra første idé til færdigt byggeprojekt, alt samlet i en pakkeløsning, skræddersyet til dit byggeprojekt.

Pakken der samler alt fra idéudvikling til kritisk afleveringsforretning. Totalrådgivningspakken er din garanti for en byggeproces uden løse ender.

Hvad koster totalrådgivningspakken?

En samlet totalrådgivningspakke koster mellem 68.500 og 255.000 kr. inkl. moms.

Fra første idé til færdigt byggeprojekt, alt samlet i en pakkeløsning, skræddersyet til dit byggeprojekt.

Når du vælger totalrådgivningspakken, hos os, så sikrer vi dig sparring, rådgivning og kvalitet igennem alle faser af din byggesag. Vi er med fra første idé, til det konkrete projekt er gennemført og afleveret.

Vi rådgiver dig igennem alle faser af byggesagen, og hjælper dig med at finde de rette samarbejdspartnere og entreprenører igennem hele byggeriet. Vi deltager i byggemøder, og kontrollerer byggeriet, og når alt er færdigt og klar til aflevering, deltager vi i afleveringsforretningen sammen med dig.

Totalrådgivningspakken indeholder bl.a.:

  • Skitsetegninger – fra idé til konkret projekt
  • Projektpakke – fra skitse til entreprenørvalg
  • Byggeaftale – styring af papirarbejdet
  • Byggetilsyn – foretaget af din byggerådgiver
  • Kritisk afleveringsforretning – det hele skal være i orden
Book gratis intromøde

Et lille udsnit af vores mange projekter

Vi tager ansvaret på vores skuldre.
– Fra første streg til sidste skrue.

For os er hvert projekt særligt, vi hjælper med både mindre tilbygninger, og renoveringer, til store byggesager, både boligbyggeri og erhverv.
Vores målsætning er at alle bygherrer skal have omdannet deres idé til et bygbart projekt, så vi i fællesskab kan skabe den bedste og mest trygge byggeproces.
Om du skal renovere, bygge en tilbygning eller en førstesal, et nyt hus eller har et helt andet byggeprojekt, så er vi garanter for en strømlinet proces, med fokus på kvalitet og bygbarhed, og med både økonomi og tryghed i højsædet.

Når vi starter et nyt projekt, er fokus altid at få fundet den rigtige løsning ud fra dine idéer, vi forsøger at forvalte de ønsker og krav du har, på den bedste mulige måde.
Igennem hele processen fungerer vi som rådgivere, arkitekter og bygningskonstruktører, og vi har samlet en hel brigade af samarbejdspartnere indenfor alle grene af rådgivningsfaget, som vi kan inddrage, når der er behov for dette. Vi har samarbejder med både ingeniører, landinspektører og geoteknikere, så vi kan sikrer det bedste udgangspunkt for din byggesag, og vi følger den helt til dørs.

Fra idé til færdigt byggeri

Book et gratis inspirationsmøde,
og skab det hjem du drømmer om.

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

BOOK ET GRATIS INSPIRATIONSMØDE