Design, skitsering og byggetilladelse

Myndighedspakken er til dig, der vil videre med byggeprojektet, og det næste skridt er en myndighedsgodkendelse. Den simple løsning er myndighedspakken, hvor vi udarbejder alle de nødvendige dokumenter.

Hvad koster myndighedspakken?

Myndighedspakken koster mellem 18.500 og 98.500 kr. inkl. moms.

Design, skitsering og byggetilladelse

Hvis du skal bygge nyt eller udvide dit eksisterende hus med en tilbygning eller ny førstesal, så skal du bruge en byggetilladelse fra kommunen.

Med myndighedspakken, har vi gjort det simpelt at vælge hvilken pakkeløsning du skal vælge, hvis du skal have en byggetilladelse. Vi sørger nemlig præcis for at du får lavet et design, får skitseret projektet, og får ansøgt om byggetilladelse, så du ikke skal stå for noget. Vi tager endda dialogen med kommunen, hvis de har spørgsmål eller kommentarer til projektet.

Myndighedspakken indeholder bl.a.:

  • Et introduktionsmøde hvor dit byggeprojekt gennemgås.
  • En gennemgribende skitseproces.
  • De tegninger og dokumenter en myndighedsgodkendelse kræver.
  • Et groft prisoverslag på projektet.
  • De overordnede beskrivelser som kommunen kræver.
  • Fuldmagt og ansøgning, så du ikke skal gøre noget.
Book gratis intromøde

Et lille udsnit af vores mange projekter

Vi tager ansvaret på vores skuldre.
– Fra første streg til sidste skrue.

For os er hvert projekt særligt, vi hjælper med både mindre tilbygninger, og renoveringer, til store byggesager, både boligbyggeri og erhverv.
Vores målsætning er at alle bygherrer skal have omdannet deres idé til et bygbart projekt, så vi i fællesskab kan skabe den bedste og mest trygge byggeproces.
Om du skal renovere, bygge en tilbygning eller en førstesal, et nyt hus eller har et helt andet byggeprojekt, så er vi garanter for en strømlinet proces, med fokus på kvalitet og bygbarhed, og med både økonomi og tryghed i højsædet.

Når vi starter et nyt projekt, er fokus altid at få fundet den rigtige løsning ud fra dine idéer, vi forsøger at forvalte de ønsker og krav du har, på den bedste mulige måde.
Igennem hele processen fungerer vi som rådgivere, arkitekter og bygningskonstruktører, og vi har samlet en hel brigade af samarbejdspartnere indenfor alle grene af rådgivningsfaget, som vi kan inddrage, når der er behov for dette. Vi har samarbejder med både ingeniører, landinspektører og geoteknikere, så vi kan sikrer det bedste udgangspunkt for din byggesag, og vi følger den helt til dørs.

Fra idé til færdigt byggeri

Book et gratis inspirationsmøde,
og skab det hjem du drømmer om.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

BOOK ET GRATIS INSPIRATIONSMØDE