Idéudvikling, sparring omkring design, og et færdigt skitseprojekt med grafiske visualiseringer.

Med skitsepakken får du dine idéer og drømme udtrykt gennem 3D-visualiseringer, der giver dig en realistisk og fyldestgørende forståelse af dit projekt.

Hvad koster skitsepakken?

Afhængigt af projektets størrelse koster skitsepakken mellem 12.500 og 58.500 kr. inkl. moms., og den kan med fordel kombineres med Myndighedspakken.

Idéudvikling, sparring omkring design, og et færdigt skitseprojekt med grafiske visualiseringer.

Har du et projekt du skal have gennemført, men er du usikker på hvilket design du skal vælge? Hvor mange kvadratmeter du har brug for, eller hvilke materialer du skal bygge med?

Lad os hjælpe dig med en skitseproces, så du bliver afklaret.

Skitsepakken indeholder bl.a.:

  • Et introduktionsmøde med en byggerådgiver, hvor dine idéer udvikles og defineres.
  • Løbende sparring med en af vores arkitekter.
  • 3D-visualiseringer af dit byggeprojekt.
  • Det første økonomiske skøn af dit byggeprojekt.
  • Grundig gennemgang af det endelige materiale.
Book gratis intromøde

Et lille udsnit af vores mange projekter

Vi tager ansvaret på vores skuldre.
– Fra første streg til sidste skrue.

For os er hvert projekt særligt, vi hjælper med både mindre tilbygninger, og renoveringer, til store byggesager, både boligbyggeri og erhverv.
Vores målsætning er at alle bygherrer skal have omdannet deres idé til et bygbart projekt, så vi i fællesskab kan skabe den bedste og mest trygge byggeproces.
Om du skal renovere, bygge en tilbygning eller en førstesal, et nyt hus eller har et helt andet byggeprojekt, så er vi garanter for en strømlinet proces, med fokus på kvalitet og bygbarhed, og med både økonomi og tryghed i højsædet.

Når vi starter et nyt projekt, er fokus altid at få fundet den rigtige løsning ud fra dine idéer, vi forsøger at forvalte de ønsker og krav du har, på den bedste mulige måde.
Igennem hele processen fungerer vi som rådgivere, arkitekter og bygningskonstruktører, og vi har samlet en hel brigade af samarbejdspartnere indenfor alle grene af rådgivningsfaget, som vi kan inddrage, når der er behov for dette. Vi har samarbejder med både ingeniører, landinspektører og geoteknikere, så vi kan sikrer det bedste udgangspunkt for din byggesag, og vi følger den helt til dørs.

Fra idé til færdigt byggeri

Book et gratis inspirationsmøde,
og skab det hjem du drømmer om.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

BOOK ET GRATIS INSPIRATIONSMØDE