Tryghed og sikkerhed igennem din hushandel.

Huskøberpakken er Byens Arkitekters nye skud på “Pakke”-stammen. Mange oplever en usikkerhed, når de skal købe ny bolig, der er mange spørgsmål som skal besvares, og mange muligheder der skal drøftes, især hvis boligen skal ændres eller udvides, oplever du at have spørgsmål, så kontakt os i dag, så hjælper vi med at afdække mulighederne.

Byens Arkitekter kompetente rådgivere, star klar til at rådgive dig med udgangspunkt i dine behov, når du skal købe hus.

Hvad koster huskøberpakken?

Huskøberpakken koster 6.000 kr. inkl. moms, og den kan tilpasses alt efter dine behov. Vælger du at købe huset, kan pakken med fordel kombineres med vores andre pakkeløsninger. Se f.eks. skitsepakken eller byggemanualpakken.

Din tryghed
gennem huskøbet

Hvis du har fundet den nye drømmebolig, men samtidig er i tvivl om de krav som du har til boligen kan indfries, så kan huskøberpakken være den rette løsning for dig. Der kan være mange spørgsmål som skal besvares, og mange muligheder der skal drøftes, især hvis boligen skal ændres eller udvides.

Er der plads på grunden? Kan man få byggetilladelse til det du ønsker? -eller er de ønsker og krav du har til boligen realistiske indenfor dit budget? Er det nogle af disse spørgsmål du ønsker at få besvaret, så kontakt os, for at få sparring og rådgivning.

Huskøberpakken indeholder bl.a.:

  • Kvalitetsvurdering af ejendommens ind- og udvendige konstruktioner
  • Arkitektmøde omkring idéer samt sparring ift. muligheder for til- og ombygning, renovering mv.
  • Overordnet granskning af lokalplan samt BBR-oplysninger på ejendommen
  • Gennemgang af eksisterende tilstandsrapport og energimærke
  • Rådgivning angående nødvendige udgifter til f.eks. renovering
  • Overordnet økonomisk sparring omkring løsninger
Book gratis intromøde

Et lille udsnit af vores mange projekter

Vi tager ansvaret på vores skuldre.
– Fra første streg til sidste skrue.

For os er hvert projekt særligt, vi hjælper med både mindre tilbygninger, og renoveringer, til store byggesager, både boligbyggeri og erhverv.
Vores målsætning er at alle bygherrer skal have omdannet deres idé til et bygbart projekt, så vi i fællesskab kan skabe den bedste og mest trygge byggeproces.
Om du skal renovere, bygge en tilbygning eller en førstesal, et nyt hus eller har et helt andet byggeprojekt, så er vi garanter for en strømlinet proces, med fokus på kvalitet og bygbarhed, og med både økonomi og tryghed i højsædet.

Når vi starter et nyt projekt, er fokus altid at få fundet den rigtige løsning ud fra dine idéer, vi forsøger at forvalte de ønsker og krav du har, på den bedste mulige måde.
Igennem hele processen fungerer vi som rådgivere, arkitekter og bygningskonstruktører, og vi har samlet en hel brigade af samarbejdspartnere indenfor alle grene af rådgivningsfaget, som vi kan inddrage, når der er behov for dette. Vi har samarbejder med både ingeniører, landinspektører og geoteknikere, så vi kan sikrer det bedste udgangspunkt for din byggesag, og vi følger den helt til dørs.

Fra idé til færdigt byggeri

Book et gratis inspirationsmøde,
og skab det hjem du drømmer om.

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

BOOK ET GRATIS INSPIRATIONSMØDE