Skal vi tage de første skridt sammen?
Vi sidder klar med gode idéer og masser af ekspertise

Idépakken er det første skridt, hvis du har idéerne men ønsker professionel sparring og konkretisering af dine byggeplaner – helt gratis og uforpligtende.

Hvad koster idépakken?

Idépakken er gratis og uforpligtende, vi afholder et møde og gennemgår idéer og tanker, skitserer løst og taler om et realistisk budget.

Efter introduktionsmødet kan vi skrive et tilbud med en fast pris ud fra vores pakkeløsninger. Så du ved hvad arkitektrådgivning på din byggesag kommer til at koste.

En god start er vigtig

Når du booker et intromøde med os, får du gratis sparring og rådgivning om dit projekt. Vi mødes, gennemgår dine idéer og tanker, og kommer med sparring og konstruktiv kritik. Vi skitserer sammen og opstiller et groft skøn på byggebudgettet.

Idépakken indeholder bl.a.:

  • Sparring omkring idéer, muligheder og økonomi
  • Skitserede løsningsforslag
  • Hjælp til læsning og forståelse af lokalplan mv.
  • Groft økonomisk skøn
Book gratis intromøde

Et lille udsnit af vores mange projekter

Vi tager ansvaret på vores skuldre.
– Fra første streg til sidste skrue.

For os er hvert projekt særligt, vi hjælper med både mindre tilbygninger, og renoveringer, til store byggesager, både boligbyggeri og erhverv.
Vores målsætning er at alle bygherrer skal have omdannet deres idé til et bygbart projekt, så vi i fællesskab kan skabe den bedste og mest trygge byggeproces.
Om du skal renovere, bygge en tilbygning eller en førstesal, et nyt hus eller har et helt andet byggeprojekt, så er vi garanter for en strømlinet proces, med fokus på kvalitet og bygbarhed, og med både økonomi og tryghed i højsædet.

Når vi starter et nyt projekt, er fokus altid at få fundet den rigtige løsning ud fra dine idéer, vi forsøger at forvalte de ønsker og krav du har, på den bedste mulige måde.
Igennem hele processen fungerer vi som rådgivere, arkitekter og bygningskonstruktører, og vi har samlet en hel brigade af samarbejdspartnere indenfor alle grene af rådgivningsfaget, som vi kan inddrage, når der er behov for dette. Vi har samarbejder med både ingeniører, landinspektører og geoteknikere, så vi kan sikrer det bedste udgangspunkt for din byggesag, og vi følger den helt til dørs.

Fra idé til færdigt byggeri

Book et gratis inspirationsmøde,
og skab det hjem du drømmer om.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

BOOK ET GRATIS INSPIRATIONSMØDE