Domiciler, butikslokaler eller erhvervsejendom, vi står klar med sparring og rådgivning.

Skal virksomheden have nyt domicil, nye butikslokaler eller skal den nuværende erhvervsejendom renoveres, så lad os hjælpe med sparring, rådgivning og sikkerhed for kvalitetsbyggeri.

Virksomhedens billede udadtil er vigtig, vi kan bidrage med sparring, design og projektering af det helt rigtige byggeri til din virksomhed.

Andels -og ejerforeninger er også velkomne til at kontakte os, da vi har bred erfaring med både byggeri af ejendomme, in-fill huse, og taglejligheder samt tagterrasser.

Vores arkitekter og bygningskonstruktører er klar til at hjælpe med alle former for byggeprojekter, både store og små.

 

Vi har gjort dit byggeforløb helt enkelt at forstå

For at sikre dig det mest enkle og bekymringsløse byggeforløb, har vi skabt en proces, der passer til det private byggeprojekt. Vi har lavet simple pakkeløsninger, som kan skræddersyes til dit specifikke projekt, og det projektforløb, som du drømmer om. Vi sammensætter den helt rigtige pakkeløsning til dig, du får en fast pris på dit rådgivningsforløb. Det betyder professionel sparring i højeste kvalitet igennem hele dit byggeforløb, til en skarp og konkurrencedygtig pris.

Se vores pakkeløsninger

Et lille udsnit af vores mange projekter

Vi tager ansvaret på vores skuldre.
– Fra første streg til sidste skrue.

For os er hvert projekt særligt, vi hjælper med både mindre tilbygninger, og renoveringer, til store byggesager, både boligbyggeri og erhverv.
Vores målsætning er at alle bygherrer skal have omdannet deres idé til et bygbart projekt, så vi i fællesskab kan skabe den bedste og mest trygge byggeproces.
Om du skal renovere, bygge en tilbygning eller en førstesal, et nyt hus eller har et helt andet byggeprojekt, så er vi garanter for en strømlinet proces, med fokus på kvalitet og bygbarhed, og med både økonomi og tryghed i højsædet.

Når vi starter et nyt projekt, er fokus altid at få fundet den rigtige løsning ud fra dine idéer, vi forsøger at forvalte de ønsker og krav du har, på den bedste mulige måde.
Igennem hele processen fungerer vi som rådgivere, arkitekter og bygningskonstruktører, og vi har samlet en hel brigade af samarbejdspartnere indenfor alle grene af rådgivningsfaget, som vi kan inddrage, når der er behov for dette. Vi har samarbejder med både ingeniører, landinspektører og geoteknikere, så vi kan sikrer det bedste udgangspunkt for din byggesag, og vi følger den helt til dørs.

Fra idé til færdigt byggeri

Book et gratis inspirationsmøde,
og skab det hjem du drømmer om.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

BOOK ET GRATIS INSPIRATIONSMØDE