Vi virkeliggør vores
kunders ønsker og byggedrømme

Ved at udvide med en førstesal på dit eksisterende hus, kan du skabe en masse gode kvadratmeter, uden at det går ud over din have. En førstesal skaber derudover muligheden for at gennemtænke de eksisterende rammer i huset, både indenfor og udenfor, så husets planløsning og udtryk bliver tilpasset præcis til dine ønsker og drømme.

At bygge en førstesal kræver indsigt i reglerne i netop dit lokalområde, samt yderligere fokus på, at finde den rigtige løsning til en optimal pris. Dette er en af Byens Arkitekters kernekompetencer, og vi vil altid gerne hjælpe med at finde den helt rigtige æstetiske og tidssvarende løsning.

Vores team af arkitekter og bygningskonstruktører har igennem mange år, oparbejdet en stor ekspertise på alle aspekter af byggearbejdet, som et førstesalsprojekt kræver.

Vores store faglige viden, er en del af vores kernekompetence, og er samtidig kan vi bidrage med at identificere de faldgrupper, der skal tages højde for, både inde man bygger, og imens byggearbejdet foregår.

Vores konkrete pakkeløsninger sikrer, at dine ønsker bliver opfyldt, når vi i fællesskab realiserer den optimale løsning for din bolig, og dit førstesalsprojekt.

Vi har gjort det helt simpelt

For os er hvert projekt særligt, vi hjælper med både mindre tilbygninger, og renoveringer, til store byggesager, både boligbyggeri og erhverv.
Vores målsætning er at alle bygherrer skal have omdannet deres idé til et bygbart projekt, så vi i fællesskab kan skabe den bedste og mest trygge byggeproces.
Om du skal renovere, bygge en tilbygning eller en førstesal, et nyt hus eller har et helt andet byggeprojekt, så er vi garanter for en strømlinet proces, med fokus på kvalitet og bygbarhed, og med både økonomi og tryghed i højsædet.

Når vi starter et nyt projekt, er fokus altid at få fundet den rigtige løsning ud fra dine idéer, vi forsøger at forvalte de ønsker og krav du har, på den bedste mulige måde.
Igennem hele processen fungerer vi som rådgivere, arkitekter og bygningskonstruktører, og vi har samlet en hel brigade af samarbejdspartnere indenfor alle grene af rådgivningsfaget, som vi kan inddrage, når der er behov for dette. Vi har samarbejder med både ingeniører, landinspektører og geoteknikere, så vi kan sikrer det bedste udgangspunkt for din byggesag, og vi følger den helt til dørs.

Se vores pakkeløsninger

Et lille udsnit af vores mange projekter

Vi tager ansvaret på vores skuldre.
Fra første streg til sidste skrue.

Vi har gennem mange år specialiseret os i boligbyggeri til private bygherrer. Vores primære ekspertiseområder ligger i førstesale, til- og ombygninger samt opførelse af nye huse for private familier. Udover dette er vi stærkt fokuseret på at udarbejde energirigtige løsninger, som forbedre miljøet, men som samtidig også er omkostningseffektive for vores kunder.

Det vigtigste for os er, at du får maksimalt udbytte af vores sparring og er fuldt tilfreds med hele processen fra første streg på tegnebrættet til det endelige resultat.

Fra idé til færdigt byggeri

Book et gratis inspirationsmøde,
og skab det hjem du drømmer om.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

BOOK ET GRATIS INSPIRATIONSMØDE