Byens Arkitekter
– Grundlagt i 2006

Arkitekter & Co blev grundlagt i år 2006 af Jeppe Skou-Madsen og Kenneth Berger.

Arkitekter & Co er nu blevet til Byens Arkitekter, da Arni Ingemar Hansen er kommet ind som partner, Tegnestuen ledes af Arkitekt Kenneth Berger og tæller i dag 4 medarbejdere og er stadig under udvikling.

Vi har gennem mange år specialiseret os i byggeri til private bygherrer. Vores primære ekspertiseområder ligger i førstesale, til- og ombygninger samt opførelse af nye huse for private familier. Men vi har også bred erfaring med erhvervsbyggeri, og større byggeprojekter.

Derudover er vi stærkt fokuseret på at udarbejde energirigtige løsninger, som fokuserer på bæredygtighed, men som samtidig også er omkostningseffektive for vores kunder.

Det velovervejede byggeri

Kvalitet er nøgleordet, og vi sætter en stor ære i at levere professionelle ydelser, der møder bygherrernes forventninger.

Vores vision er enkel: Vi vil give dig det bedste produkt. Det vigtigste for os er, at du får maksimalt udbytte af vores sparring og er fuldt tilfreds med hele processen fra første streg på tegnebrættet til det endelige resultat.

Se udvalgte projekter

UDTALELSE

“Vi drømte om mere plads til overnattende familie og gæster i vores hyggelige sommerhus. Efter gode råd og sparring med arkitekten, faldt valget på en tilbygning og et anneks. Alt det administrative og praktiske med tegninger, ansøgning om byggetilladelse og kontakt til myndighederne har arkitekten klaret, vi følte os i gode hænder og vores ønsker til design og funktionalitet blev hørt. Stor anbefaling herfra.”

Stig

Gilleleje

Book et gratis inspirationsmøde,
og skab det hjem du drømmer om.

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

BOOK ET GRATIS INSPIRATIONSMØDE