OM Byens Arkitekter

Arkitekter & Co blev grundlagt i år 2006 af Jeppe Skou-Madsen og Kenneth Berger.

Arkitekter & Co er nu blevet til Byens Arkitekter, da Arni Ingemar Hansen er kommet ind som partner, Tegnestuen ledes af Arkitekt Kenneth Berger og tæller i dag 4 medarbejdere og er stadig under udvikling.

Vi har gennem mange år specialiseret os i boligbyggeri til private bygherrer. Vores primære ekspertiseområder ligger i førstesale, til- og ombygninger samt opførelse af nye huse for private familier. Udover dette er vi stærkt fokuseret på at udarbejde energirigtige løsninger, som forbedre miljøet, men som samtidig også er omkostningseffektive for vores kunder.

Kvalitet er nøgleordet, og vi sætter en stor ære i at levere professionelle ydelser, der møder bygherrernes forventninger.

Vores vision er enkel: Vi vil give dig det bedste produkt. Det vigtigste for os er, at du får maksimalt udbytte af vores sparring og er fuldt tilfreds med hele processen fra første streg på tegnebrættet til det endelige resultat.

SIMPEL PROCES

Byens Arkitekter er ledende på det danske marked indenfor boligarkitektur og rådgivning af private bygherrer. Derfor er vi den helt rigtige samarbejdspartner, hvis du har behov for gode råd og vejledning igennem dit byggeprojekt.

Vores koncept er ganske enkelt:

1. Vi aftaler et gratis og uforpligtende møde

2. Du får et fast tilbud, ud fra vores pakkeløsninger.

3. Vi skitserer, indhenter byggetilladelse og sikrer dig at du kommer til at bygge til tiden og til den rette pris.

Kontakt os via formularen nedenfor, så ringer en af vores boligarkitekter dig op hurtigst muligt, muligvis allerede i dag.

KONTAKT OS, FOR ET GRATIS OG UFOPLIGTENDE MØDE