Bygherre overtog sit barndomshjem fra sine forældre, og ønskede efterfølgende at renovere og udvide huset, med respekt for huset eksisterende design.

Huset var originalt opført i gule mursten og med mørkt tag, vores opgave blev at sikre at udtrykket blev bevaret, og at der samtidig blev udvidet med 3 ekstra værelser, og et nyt badeværelse på førstesalen.

Den eksisterende entré var udfordrende, på grund af hoveddørens lave placering, derfor blev der etableret en trappe med repos, og med ovenlysvinduer, så der forsat kunne komme dagslys til entréen, og for at sikre den korrekte lofthøjde.

Løsningen blev en nyfortolkning af bungalowen i murermesterstil, med moderne vinduesdesign, lækre materialevalg.

Type Førstesal og Renovering

Areal 185

Byggeår 2020

Budget 3.000.000

Book et gratis inspirationsmøde,
og skab det hjem du drømmer om.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

BOOK ET GRATIS INSPIRATIONSMØDE