Vi virkeliggør vores
kunders ønsker og byggedrømme

Hvis din bolig er blevet for lille, men den ligger det rigtige sted, med de rigtige omgivelser, der hvor din familie hører til, så kan en tilbygning være den helt rigtige løsning.

En tilbygning er en fornuftig måde at udvide på, hvis man har en grund, hvor der er god plads, og har et ønske om ikke nødvendigvis at udvide et eksisterende hus med nye etager.

Tilbygninger kan typisk give plads til gode nye værelser eller opholdsrum, et nyt badeværelse eller et nyt køkkenalrum, og kan samtidig være med til at skabe god udsigt til haven eller et skønt lys i huset.

Men husk også at en tilbygning kan være præcis den udvidelse, som skaber den rette harmoni for huset, både i forhold til æstetik og funktionalitet. Det er vigtigt at overveje hvad man ønsker at bygge, og hvor mange kvadratmeter man har brug for. Herunder hvordan man kan skabe en harmonisk tilbygning som passer til det hus man bor i.

Vi har gjort det helt simpelt

I de fleste tilfælde vil det være en god idé at ansætte en rådgiver, som kan hjælpe dig igennem processen. Hos Byens Arkitekter har vi mange års erfaring, med at etablere tilbygninger på huse af alle afskygninger, og i mange forskellige designs.

Vi tager udgangspunkt I de ønsker og idéer du, som bygherre har, men samtidig sikrer vi også at designet kommer til at gå hånd i hånd med de krav som myndighederne stiller, og de fysiske rammer som begrænser byggeriet.

Byens Arkitekter arbejder ud fra en simpel proces som er udviklet igennem hele tegnestuens levetid, og med baggrund i mange års erfaring indenfor byggeriet. Processen er baseret på vores pakkeløsninger, hvor man som kunde kan finde en løsning der passer præcis til ens ønsker og krav som bygherre. Vi kan hjælpe med alle processer, lige fra et skitseforløb, til en totalrådgivning, hvor vi følger projektet hele vejen.

Vi har gennemarbejdet processen i mange år, hvilket sikrer dig et behageligt og trygt forløb, hvor du hele vejen igennem kan benytte os som sparringspartner og professionel rådgiver.

Kontakt os via formularen, så tager vi et gratis og uforpligtende møde om dit projekt.

Se vores pakkeløsninger

Et lille udsnit af vores mange projekter

Vi tager ansvaret på vores skuldre.
Fra første streg til sidste skrue.

For os er hvert projekt særligt, vi hjælper med både mindre tilbygninger, og renoveringer, til store byggesager, både boligbyggeri og erhverv.
Vores målsætning er at alle bygherrer skal have omdannet deres idé til et bygbart projekt, så vi i fællesskab kan skabe den bedste og mest trygge byggeproces.
Om du skal renovere, bygge en tilbygning eller en førstesal, et nyt hus eller har et helt andet byggeprojekt, så er vi garanter for en strømlinet proces, med fokus på kvalitet og bygbarhed, og med både økonomi og tryghed i højsædet.

Når vi starter et nyt projekt, er fokus altid at få fundet den rigtige løsning ud fra dine idéer, vi forsøger at forvalte de ønsker og krav du har, på den bedste mulige måde.
Igennem hele processen fungerer vi som rådgivere, arkitekter og bygningskonstruktører, og vi har samlet en hel brigade af samarbejdspartnere indenfor alle grene af rådgivningsfaget, som vi kan inddrage, når der er behov for dette. Vi har samarbejder med både ingeniører, landinspektører og geoteknikere, så vi kan sikrer det bedste udgangspunkt for din byggesag, og vi følger den helt til dørs.

Fra idé til færdigt byggeri

Book et gratis inspirationsmøde,
og skab det hjem du drømmer om.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

BOOK ET GRATIS INSPIRATIONSMØDE