TILBYGNING - EN UDVIDELSE AF BOLIGENS NUVÆRENDE ETAGER

En tilbygning er det næste skridt, hvis din bolig er blevet for lille. En tilbygning er typisk en fornuftig måde at udvide på, hvis man har en grund, hvor der er god plads, og man samtidig ikke ønsker at etablere en førstesal på huset.

Tilbygninger kan typisk give plads til gode nye værelser eller opholdsrum, et nyt badeværelse eller et nyt køkkenalrum, og kan samtidig være med til at skabe god udsigt til haven eller et lækkert lys i huset.

Det er vigtigt at overveje hvad man ønsker at bygge, og hvor mange kvadratmeter man har brug for. Herunder hvordan man kan skabe en harmonisk tilbygning som passer til det hus man bor i.

I de fleste tilfælde vil det være en god idé at ansætte en rådgiver, som kan hjælpe dig igennem processen. Hos Arkitekter & Co. har vi mange års erfaring, med at etablere tilbygninger på huse af alle afskygninger, og i mange forskellige designs.

Vi starter altid med at skabe en designfilosofi sammen med dig som bygherre, designet skal gå hånd i hånd med de krav du har til tilbygningen, så vi er sikre på at byggeriet kommer til at imødekomme de behov du har, herunder skal vi også sikre at budgettet bliver realistisk, så projektet kan blive realiseret.

Byens Arkitekter arbejder ud fra en simpel proces som er udviklet igennem hele tegnestuens levetid, og med baggrund i mange års erfaring indenfor byggeriet. Processen er baseret på vores pakkeløsninger, hvor man som kunde kan finde en løsning der passer præcis til ens ønsker og krav som bygherre. Vi kan hjælpe med lige fra en skitse til en totalrådgivning, hvor vi følger projektet hele vejen. Læs mere om vores pakkeløsninger her.

Det sikrer dig en behagelig og tryg proces, hvor du hele vejen igennem kan benytte os som sparringspartner og professionel rådgiver.

Kontakt os via formularen til højre, så tager vi et gratis og uforpligtende møde om dit projekt.