Vi virkeliggør vores
kunders ønsker og byggedrømme

Som nybygger, er det første valg man skal træffe, om man ønsker at bygge et arkitekttegnet hus, eller et typehus.

Med et arkitekttegnet hus, får du mulighed for at sætte dit eget præg på både de store linjer, og de små detaljer, igennem hele byggeprocessen.

Så drømmer du om at skabe et hjem, hvor du får mest mulig indflydelse, og den største valgfrihed omkring materialer, teknik og æstetik, så skal du bygge et arkitekttegnet hus.

For at afklare om et arkitekttegnet hus, kunne være for dig, så prøv at besvare de følgende 3 spørgsmål:

  • Drømmer du om et unikt nybygget hus?
  • Har du specifikke drømme til dine materialevalg?
  • Er sammenspillet mellem grund, hus og økonomi, vigtig for dig?

Kunne du svare Ja, til ovenstående spørgsmål, så kunne et arkitekttegnet hus, være det helt rigtige for dig. Hos Byens Arkitekter er vi klar til at hjælpe dig videre i processen.

Vi har gjort det helt simpelt

Vores fornemmeste opgave er at lytte til dine idéer og bidrage med dialog, overblik og sans for detaljerne, når den helt rigtige løsning skal udformes.

Vores team af arkitekter og konstruktører, sikrer stor faglighed gennem hele udviklingsprocessen, så vi sammen kan skabe dit drømmehus.

Vi hjælper dig med at sikre at dine krav, drømme og økonomi forenes i en konkret løsning, og hjælper med at føre den ud i livet.

Hvis du er i tvivl om, hvilke udfordringer der typisk er, når man vil bygge nyt, så sidder vores kompetente team klar til at svare på alle de spørgsmål du måtte have.

Vi tilbyder også et gratis og uforpligtende introduktionsmøde, hvor vi sammen gennemgår dine ønsker og krav, byggebudget og byggeproces.

Se vores pakkeløsninger

Et lille udsnit af vores mange projekter

Vi tager ansvaret på vores skuldre.
Fra første streg til sidste skrue.

For os er hvert projekt særligt, vi hjælper med både mindre tilbygninger, og renoveringer, til store byggesager, både boligbyggeri og erhverv.
Vores målsætning er at alle bygherrer skal have omdannet deres idé til et bygbart projekt, så vi i fællesskab kan skabe den bedste og mest trygge byggeproces.
Om du skal renovere, bygge en tilbygning eller en førstesal, et nyt hus eller har et helt andet byggeprojekt, så er vi garanter for en strømlinet proces, med fokus på kvalitet og bygbarhed, og med både økonomi og tryghed i højsædet.

Når vi starter et nyt projekt, er fokus altid at få fundet den rigtige løsning ud fra dine idéer, vi forsøger at forvalte de ønsker og krav du har, på den bedste mulige måde.
Igennem hele processen fungerer vi som rådgivere, arkitekter og bygningskonstruktører, og vi har samlet en hel brigade af samarbejdspartnere indenfor alle grene af rådgivningsfaget, som vi kan inddrage, når der er behov for dette. Vi har samarbejder med både ingeniører, landinspektører og geoteknikere, så vi kan sikrer det bedste udgangspunkt for din byggesag, og vi følger den helt til dørs.

Fra idé til færdigt byggeri

Book et gratis inspirationsmøde,
og skab det hjem du drømmer om.

"*" indicates required fields

This field is for validation purposes and should be left unchanged.

BOOK ET GRATIS INSPIRATIONSMØDE